Hopp til navigasjonHopp til innhold Hopp til bunnområde

Om oss

Med gode investeringer ønsker vi å bidra til en positiv forskjell i samfunnet rundt oss, når det gjelder klima, miljø, helse og sosiale forhold.

Esacon AS har i en årrekke kunnet vise til meget gode økonomiske resultater, hvilket har gitt alle selskapene i Esacon Gruppen en unik mulighet til å arbeide mot denne visjonen. I Esacon Invest leter vi etter prosjekter og investeringsmuligheter som også kan bidra til å oppfylle visjonen. Dette innebærer ikke at investeringene ikke skal kunne gi oss avkastning, tvert imot leter vi etter gode investeringsmuligheter innenfor disse feltene som kan gi oss muligheter til ytterligere gode investeringer.

Esacon AS har utarbeidet en rekke søknader om forskningsmidler for bedrifter som jobber med nye løsninger innen helse, grønn energi, renere klima osv. Dette dreier seg om utvikling av nye løsninger som bidrar med helt ny kunnskap. Forskningsstøtten Esacon har bidratt til å fremskaffe har sikret gjennomføringen av en rekke slike prosjekter som ellers ikke ville blitt iverksatt, eller ikke ville blitt iverksatt så raskt og i tilsvarende omfang, dersom støtten ikke hadde blitt innvilget. I Esacon AS jobber vi for å finne frem til enda flere slike prosjekter vi kan bidra med å få realisert og Esacon Invest AS vil gjerne på banen når det gjelder investeringer i slike selskaper. Se Esacons egne nettsider for mer informasjon om deres arbeid og eksempler på kundehistorier.

Eierskap i Esacon Gruppen

Esacon AS

Esacon hjelper bedrifter som utvikler innovative varer eller tjenester å søke om offentlige tilskudd, blant annet SkatteFUNN. Reell no cure no pay: Fakturering først etter at støtten er mottatt. Selskapet har i flere år vært resultatmessig ledende i sin bransje.

Esacon Invest Emblem

Esacon Invest

Esacon Invest er et investeringsselskap som søker innovative og fremtidsrettede selskaper med potensiale for sterk vekst. Vi ønsker å bidra aktivt til økt omsetning og positive resultater i de selskapene vi investerer i.

eMotivation

Esacon Motivation har utviklet løsningen eMotivation, for enklere medarbeideroppfølging. Med denne løsningen kan en leder enkelt kartlegge, opprettholde og forbedre motivasjonen i sin virksomhet via en kontinuerlig pulsmåling gjennom året. Oppfølgingssamtaler kan gjennomføres direkte i løsningen.

Liatoppen Eiendom

Liatoppen Eiendom har kjøpt og pusser nå opp Liatoppen - det grønne fjellhotellet.
Stedet ligger med herlig utsikt til fjellheimen på 920 meter og egner seg ypperlig til små og store firma- og familiesamlinger.

Liatoppen Drift

Liatoppen Drift er ansvarlig for oppussingen på Liatoppen og fremtidig drift av fjellhotellet. Planlagt åpning for ordinært hotelldrift er 1 november 2020. Vi tar allerede imot bestillinger via kontaktperson Erik Leander Paule, på mobil 959 66 959 eller e-post erik.paule@gmail.com.

Tidligere eierskap

Entra Data AS

Nå en del av Tieto-Enator konsernet

TakeCargo AS

Nå en del av Tradesolution AS

Pemco Oil AS

Nå Pemco Energi Holding AS

Kom i kontakt med oss!